Om Bloggeren

Mit navn er – som nogle måske kan regne ud – Katja. Jeg er 27 år. Jeg er sygeplejerske. Jeg er foredragsholder. Jeg er marathonløber. Jeg er datter, søster, moster, veninde og kollega. Jeg er fra Ishøj – men i dag bor jeg på 5. år i København NV.

I oktober 2015 startede jeg bloggen PaDenAndenSide. Her bloggede jeg om lidt af hvert, men primært om mit liv, efter jeg for snart 8 år siden blev rask af min spiseforstyrrelse.

Jeg har nu taget springet ud i at køre eget domæne, og der er både spændende, og også lidt skræmmende. Jeg kommer nu til at blogge mere bredt, end jeg gjorde på min tidligere blog. Jeg vil dog stadig have perspektivet “På den anden side med”, og det vil jeg af følgende grunde:

Jeg er på den anden side af at være studerende. Jeg er på den anden side af at være spiseforstyrret. Jeg fortæller mig selv, at jeg er tabu-bryder.

På den ene side elsker jeg at løbe – på den anden side er jeg tosset med at ligge på sofaen og spise romkugler.

Jeg tror, at mange konflikter skyldes, at vi ikke kan se tingene fra den anden side.

På den ene side elsker jeg at have folk omkring mig – på den anden side har jeg brug for at være alene og kunne drikke youghurt direkte fra kartonen (jeg hader at vaske op, og der er der ikke noget “på den anden side er det meget hyggeligt”! ).

Jeg har altså en mening om det meste, og vil meget gerne dele den – på den anden side tror jeg, at folk ville blive ret trætte af evige og altidige opdateringer fra mig på Facebook.

Så hvis man har lyst til at høre, hvad jeg mener om alt og intet, og om hvordan det er at være på den anden side af livets store og små udfordringer – så er det her, og skulle du have lyst til at følge med, så er du meget velkommen!

Kærligst,

Katja

Comments are closed.