Hverdag Hverdagstanker

Den dag, jeg fandt en lille dreadlock i mit hår…

Kære jer, der læser med på min blog; TAK fordi I tager jer tiden til at læse, kommentere, og muligvis også grine med mig 🙂

Nogle emner, jeg tager op, vil være i den tunge ende – og så er der dage som i dag, hvor det mere er sjov og smil, som jeg poster ud her på bloggen.

I dag faldt jeg over dette billede på Facebook:

shampoo

Og jeg kunne simpelthen ikke andet end at smile! Det rammer SÅ spot on på, hvordan jeg har udviklet mig!
Da jeg var mest ramt af min spiseforstyrrelse ( og egentlig også i tiden op til, og i den “mindre slemme” (ikke, at jeg går ind for at graduere det) periode, der betød min fremtoning enormt meget for mig! Det var vigtigt, at jeg fremstod så perfekt, så moderigtigt, og så feljfri som overhoved muligt. Jeg kunne bruge 2(!) timer om aftenen på at finde tøj til dagen efter, velvidende om, at jeg nok ville ende i en krise alligevel, fordi jeg ikke helt var slank nok, når jeg vågnede og skulle have tøjet på.
Mit hår blev altid glattet, krøllet, sat pænt – og skulle jeg endelig begive mig ud i et afslappet look, så var det selvfølgelig planlagt, hvordan jeg kunne lave en messy hestehale, som kunne tage mig op til 20 minutter – der var intet afslappet ved det overhoved.

Tit var jeg ikke tilpas i det tøj, jeg havde på – men så længe jeg så tynd ud, og følte, at andre syntes, det var pænt, så var dét det vigtigste.

Som jeg stille og roligt kom ud af min spiseforstyrrelse, og lærte at leve uden den, så har mit tøj-ritual også ændret sig. Det betyder bare mere, at jeg er tilpas, end det gør at give et indtryk til andre om at jeg er tilpas, hvis det ikke passer. Og jeg har andre ting at bruge min tid på, end at sætte 2 timer af til tøjprøvning og panik.

Så derfor betyder det ikke længere så meget, om min hestehale er moderne. Flere af mine trøjer er herre-sweats fra Stadium, og jeg går nogle gange liiiiige længe nok imellem at rede mit hår, hvilket, kombineret med min brug af tørshampo,  for et par uger siden resulterede i fundet af 3 begyndende dreadlocks.. Det tog mig så næsten en time at rede ud – men hey,  jeg havde jo sparet 2 timer på ikke at tøj-panikke, så jeg var alligevel en time i overskud 😉

Ha’ en dejlig fredag – husk at grine over et eller andet i dag, bare fordi det er rart!

Kh,

Katja

Ps. På billedet kan du se, hvad du skal kigge efter, hvis du vil spotte mig i netto på en hel almindelig onsdag eftermiddag. Måske har jeg dreadlocks, måske har jeg ikke. Man ved aldrig – det kommer lidt an på, hvor flittig jeg har været med tørshampooen 😉

6.914 Comments
Previous Post
21. oktober 2016
Next Post
21. oktober 2016

6.914 Comments