Hverdag Hverdagstanker Lifestyle Spiseforstyrrelse

Min krop i en bikini

I går læste jeg, at DMI varsler hagl her om lige et splitsekund. Dét var vist den sommer!
Og dermed kan jeg også konstatere, at min “bikini”-krop har været på sit højeste. Bikini er i de famøse gåsetegn. Ikke fordi jeg mener, at min krop ikke er en bikini-krop, men fordi jeg efterhånden synes, at det er lige til den gode side, at vi overhoved taler om en bikini-krop.

Igen i år nåede jeg ikke de stramme baller og synlige abbs. Men man kan sige, at der heller ikke er blevet gjort en sønderlig indsats i den retning.

Min krop med en bikini på, kan beskrives således:

Der er en markant forskel på lår og talje. Faktisk nogle gange helt op til 3 tøjstørrelser. På højre lår er der et lille ar fra et modermærke, som jeg fik fjernet sidste år. På samme lår er der faktisk strækmærker. Ikke voldsomt meget, men det kan godt lige ligne, at der er en tiger (okay – en kat måske!), der har revet mig. Det ser egentlig ret cool ud.

Mine bryster har samme størrelse som sidste bikinisæson, og jeg kan derfor stadig bruge en stropløs bikinitop, hvis jeg vil det. Min numse er blevet lidt mindre – det har nok lidt at gøre med, at jeg ikke squatter på samme niveau som tidligere. Det er okay.

Når jeg sidder på den der ergonomiske korrekte måde, så vil min mave nogle dage ramme mine lår. Det er mest, på de dage, hvor jeg har spist pomfritter og drukket en (mange…) aftenøl. Det er så også sjældent, at jeg vil sidde på en ergonomisk korrekt måde – og jeg har nok heller ikke en bikini på.

Ligger jeg i en solstol, så vil der være små folder. Jeg har faktisk fået 2 hvide striber på tværs af min mave, fordi der var blokeret for solstråler dertil. Det samme er der faktisk bag på mine baller.

Min krop kan stadig bære min niece – det kunne den også sidste år, men jeg må indrømme, at jeg synes, at det er en okay sej krop, der kan bære en ret så høj 8½ årig halvanden kilometer.

 

Selvfølgelig danser jeg ikke sejrdans over min krop hver morgen og aften. Der har da også været tidspunkter, hvor jeg har tænkt: “Tager du røven på mig? Jeg har spist 2 krydderboller, og nu ligner jeg en i 2. trimester?!”. Det er ikke fedt. Jeg har også fået at vide, at der var “lidt fedt”, som hang ud over underdelen på min nyindkøbte bikini. Det var slet ikke fedt. Og så har jeg – no shit! – fået et look-of-shame af en fransk kjolesælger i Paris, fordi jeg havde for store overarme til en af hans kjoler. Det var heller ikke fedt – men det kunne jeg grine af bagefter.

 

Så tak til min krop – fordi den er lige præcis som den er! Med små tiger-striber på højre lår, slank talje og stærk ryg. Tak for de striber, der løber tværs over maven, og bevidner, at der faktisk har været dage, hvor jeg har kunne ligge og tage sol! Tak for at der er ro inden i den, når jeg har spist is og drukket sodavand, fordi den efterhånen har indset, at man ikke tager kilovis på af 3 kugler i bæger!

 

Jeg fik lige rundt regnet 4 dage i bikini. Og nu venter vi på hagl senere i dag.

Men skulle vi være heldige at få solen lidt igen, så vil jeg glæde mig til at få min tiger-slanke-stærke-fyldige krop i en bikini igen! Og det håber jeg også, at du vil gøre!

Alle mulige kærlige “alle-kroppe-er-bikini-kroppe” tanker fra mig!

Katja

 

7.428 Comments
Previous Post
28. juli 2017
Next Post
28. juli 2017

7.428 Comments