Hverdag Hverdagstanker Lifestyle

Teknisk impulskøb …

Sidst jeg var nede og bytte et par bukser, kom jeg hjem med 2 fine nederdele i stedet. Altså – det var ikke meningen, og jeg skulle slet ikke ind i den butik.. Men altså, nu var jeg jo derinde, og nu havde jeg prøvet dem, og de var fine og alt det her. Så de røg med hjem, og hænger nu fint i skabet. Det var også et godt køb!

I går skulle jeg så bytte en kjole. Kun bytte – ikke købe andet.

Jeg kom hjem med et par slacks og en Harman Kardon Onxy Studio 3 højtaler.

Bukserne var (endnu et) impulskøb.

Højtaleren har været på ønskelisten siden April – men HarmanKardons højtalerer er ret dyre. Derfor ville det være lidt tosset ikke at slå til, når der var 2000kr. rabat på dem!

Det tog mig lige en lille gåtur, at overveje, om jeg syntes, at jeg skulle lægge så mange penge på én gang for en højtaler. Specielt fordi jeg længe var typen, der kørte musik over et AUX-stik, der skrattede lige til den gode side, og syntes, det var en god, billig løsning.. Men efter en iskaffe og en hurtig googlesøgning på anmeldelser, så havde jeg besluttet mig….
Og nu står den altså hjemme i stuen og pynter. Den har allerede været i brug med min TelmorePlaylist, og jeg er altså stærkt tilfreds! 🙂

Hvis du er hurtig, kan du også nå at få en i Teliabutikken på Nørrebrogade. Hvor længe de er der, og hvor længe der er tilbud, kunne de ikke sige. Men nu er tippet i hvertfald givet videre 😉

(Og forhåbentligt får vi et par varme sensommerdage, hvor jeg kan tage højtaleren med i gården til grillhygge!)

Ha’ en dejlig lørdag!

Kærligst,

Katja

7.572 Comments
Previous Post
29. juli 2017
Next Post
29. juli 2017

7.572 Comments