Hverdag Hverdagstanker

Typen der aldrig rigtig bliver færdig!

Her for små 9-10 måneder siden fik jeg den (synes jeg selv!) geniale idé, at jeg skulle male mit soveværelse halvt lyserødt! Jeg havde fået inspiration et lækkert Insta-bilede. Jeg skulle have store billeder på væggen, og planter ned fra loftet. Væggen blev lyserød – men billederne og lækre planter fra loftet; that didn’t happen….

I maj fik jeg så en ny idé – nu skulle min stue ha’ en grøn væg! That did happen! Jeg fik også købt ny lænestol til et læsehjørne, og en ny kommode. Mit TV skulle op på væggen, og jeg skulle have nye puder, for de gamle “Jeg-er-lige-flyttet-hjemmefra-kan-jeg-få-de-billigste-puder-tak?”-puder havde gjort sin pligt. Halvt tjek på det!

Væggen er grøn, mit læsehjørne er der – men det er somom, de sidste ting liiiige mangler, for at tingene står som de skal!

Jeg tog i IKEA med min veninde. Jeg skulle ikke have noget specielt. Måske lige kigge på nogle puder. Da jeg kom hjem havde mit forbrugskort nået smertegrænsen, jeg havde købt 8 (!!) små gæstehåndklæder og 3 nye planter.

Jeg har også fået købt nye greb til mine skabe i soveværelset, og beslag til at hænge mit tv op.  Disse ting ligger stadig i den ikke så diskrete IKEA-pose i hjørnet i soveværelset. Mine planter er selvfølgelig blevet stillet fint frem!

Det er somom, jeg aldrig rigtig bliver færdig! Og sådan føler jeg lidt, det altid har været – en god indretningsidé, der ikke bliver fulgt til dørs.. Og det er sgu lidt træls!

Så nu fortæller jeg om det her på bloggen – fordi så bliver jeg nødt til at tage mig lidt sammen og kunne vise, at jeg godt kan, når jeg vil ( og skal 😉 )

 

Pudejagten gik ikke særlig godt – men som man nok kan se på billedet, så er det også en del at vælge imellem, og der er vist et ordsprog om ikke at kunne se skoven for bare træer! (Træer skulle jeg google, efter jeg for 5. gang havde skrevet “trærer”, og slettet det fordi det så mærkeligt ud, for så at skrive det samme. ThankGoogle!)

Kærligst, og god aften til jer!

Katja.

8.890 Comments
Previous Post
17. august 2017
Next Post
17. august 2017

8.890 Comments