Hverdag

SyvogtyveårigSingleSygeplejerske søger Sambos-kæreste!

Jeg er sådan helt okay tilfreds med at være en SyvogtyveårigSingleSygeplejerske – men lige sådan her en grå mandag morgen, der ville det sgu være okay at ha’ en sambos-kæreste!
Sådan én, som man kan blame, når der er sket et vasketøjs fuck-up, hvor vi begge to godt ville være klar over, at det var mig, der havde gjort det, for det ville selvfølgelig være mig, der stod for vasketøjet, men han ville tage den på sig, for han ved, at happy wife = happy life, og det ville fjerne mit stik i hjertet, når man står med en mohair/uld-cardigan i oprindelig størrelse Large, der nu kan passe en spinkel 8årig pige, fordi den kun må håndvaskes, men alligevel er endt på 40grader i vaskemaskinen.

Så kender du sådan én, så send ham lige min vej tak!

Og ellers, så tager jeg bare en ekstra kop kaffe her til morgen, og så bliver det hele nok godt igen, for good coffee = good day 😉

Kh,
En SyvogtyveårigSingleSygeplejerske&Slimfit-cardiganbruger!

5.619 Comments
Previous Post
21. august 2017
Next Post
21. august 2017

5.619 Comments