Hverdag Hverdagstanker Motion

Syge idéer!

Jeg er så småt ved at komme mig over en næsten uge med sygdom. Sådan en, hvor jeg vågnede onsdag og tænkte, at det her var noget møg.. Og tog på arbejde (og fik smittet en af de andre…), blev sendt hjem, og lå brak i 72 timer, prøvede at være lidt ude i livet igen, og lå brak på ny meget af søndagen. Samtidig har jeg haft det som at gå rundt med en jernkappe konstant, og føle, at hvis jeg lukker øjnene nede i Netto, så falder jeg i søvn.

Jeg hader dét at være syg! Dét er ikke ligesom da man var barn, og sygdom var lig med moderlig omsorg, den dyre smølfeyoughurt fra Netto, og at have førstevalg til hvilken Disneyfilm, der skulle være på TV’et. Nu er jeg nemlig blevet voksen, og man tager ikke længere en sygedag, fordi man har lyst til at ligge under dynen og hygge. Så derfor er sygedage mere  mere lig med at tænke, at man ikke fik købt toiletpapir i går, og at man er ved at løbe tør, og det er presset at skulle ned i Brugsen for at købe det. Og lig med at vide, at man faktisk gerne vil have den skyr, der står i køleskabet, men ikke at orke at hente den, og hvis den endelig bliver hentet, så bliver der spist 2 skeer, og så er det det.

Og så er det for mig også altid lig med syge idéer! Sådan ment på begge måder! ;D

Det er somom, jeg altid bliver lidt bims, når jeg bliver syg. Og så får jeg idéer og tanker, som set i bakspejlet altid er lige over the top. Denne gang fik jeg følgende idéer:

  • Når jeg bliver rask, så burde jeg få lagt nyt gulv!
  • Måske jeg skulle købe en iPad?! Så kunne jeg lave arbejde, når jeg kører i tog! (Jeg glemmer, at jeg ikke arbejder hjemmefra, og at jeg nærmest aldrig kører i tog… Måske vil jeg bare virkelig gerne have en iPad!!)
  • Jeg savner mig cykel! Altså, den står nede i gården… Men jeg savner at cykle på den. Hold kæft, jeg elsker at cykle. Måske jeg skulle blive motionscyklist! Lad mig lige google, hvad en carbon-cykel koster!
  • Jeg kunne da godt købe et hus! Bare mig! Hvis man taler godt nok for sig, så vil Nordea da helt sikkert gerne give mig et låne-bevis!
  • Jeg skal i Ikea snart! Den der plakat, jeg har kigget på, den er der muligvis (ikke!) mere.. Let’s try!
  • Pilates er jo det nye sorte… Så måske skal jeg se, om jeg kan klare 4 hold om ugen! (All in or nothing!)
  • Jeg skal lige finde ud af, hvilken ejendomsmægler, der er bedst..
  • Skulle jeg klippe mit hår kort igen? Jeg ved, at jeg vil fortryde sådan relativt hurtigt, men 14 dage, hvor man selv synes, man er top lækker, det er da også noget!

Det er sådan ret så diffuse, sprede idéer, huskøb, nyt hår og motionsidéer,  og det sker som regel altid, at jeg får sådan nogle vilde idéer, når jeg er syg. Og det bliver jo somregel aldrig til noget ( af gode grunde 😉 ) !

Og jeg kan også afsløre, at jeg hverken har kontaktet Nordea eller bestilt frisørtid.

Jeg har dog en IKEA-date i morgen, og så er jeg lidt hooked på cykelidéen! Så hvis nogle har et tip til hvor man kan købe gode langdistancecykler til en god pris, så råb lige højt! Så vil jeg til gengæld dele mine nye syge idéer næste gang jeg bukker under 😉

Kram og klem her fra sofaen, hvor der stadig er dårligdom, men heldigvis ikke på samme niveau!

 

Katja.

 

 

 

 

 

7.761 Comments
Previous Post
30. august 2017
Next Post
30. august 2017

7.761 Comments