Hverdag Hverdagstanker Sociale Medier

Nytårshilsen <3

Sidste år gik jeg nytårstur ved mosen – og det samme gjorde jeg her til formiddag. Træet er det samme som sidste år, men det har forandret sig – og det gjorde mit liv godt nok også i 2017!

2017 var et rutchebaneår uden lige! Lige så fantastiske nogle ting var – ligeså meningsløse var andre! Heldigvis havde jeg min egen hær af familie – både dem af gener, og dem, jeg selv har valgt – til at holde mig i hånden, græde med mig, og samle mig op, og holde om mig, når det var værst. Det har jeg heldigvis aldrig været i tvivl om! 

Men når tingene er lidt mørke, lidt triste og lidt trælse engang imellem – så er det guld, at man kan huske de dejlige ting, der er sket. Dem havde jeg heldigvis mange af! Og de skal helt sikkert på min GlimmerKaminhylde: 

Jeg bar mit Gudbarn ned til iskiosken, blev efterfølgende kaldt for Pippi, og samme dag gik jeg for første gang en tur med min nevø i hånden.
Jeg var til EMfinale i fodbold, sammen med folk jeg elsker, spillede dart på Glenten, og sled mine falske Birkenstock i stykker på mange kaffe-gåture på Nørrebro.
Jeg dansede salsa i Paris, og på vej hjem fra byen spiste Chris og jeg kold champignonpizza, mens vi sad på et lunt fortov.
Jeg drak champagne i køkkenet, og dansede efterfølgende på baren til et ægte kærlighedsbryllup i Sydhavnen. 

Jeg så på kunst i Prag, så privat trylleshow med min storesøster i London, og var til Irsk koncert med min mor, og lærte om hastighedsbegrænsninger af min far.
Jeg lovede mig selv, at NU var det sidste gang, jeg havde været på LA TequilaBar – lige indtil en af mine søstre næste gang foreslog det, og hver gang fortrød jeg det ikke ét eneste sekund.
Jeg spiste pasta/kødsovs til Iftar hos min famile i Brøndby, og smagte for første gang Sønderjysk hvidkål til en julefrokost i Herning.
Jeg lærte, at man ikke må gå på kompromis med kærlighed, men at man er nødt til at gå på kompromis for kærlighed (alle kan lære at bruge en opvaskebørste i stedet for en svamp… ).
Og så oplevede jeg, at når man er ærlig over for sig selv, og tør sætte lidt på spil, så kan man ende med at blive ret så lykkelig

Jeg er så taknemmelig for alle jer, der har ladet mig være en del af jeres liv, som griner, græder og glæder sig sammen med mig. Tak til alle jer, som er med på livets rejse, både i lyse og mørke tider!

Og tak til jer, der følger med herinde, i mit liv på Nørrebro! Tak fordi I vil læse mine indlæg, tak for de beskeder I sender til mig! 


Godt nytår?♥️

 

10.314 Comments
Previous Post
31. december 2017
Next Post
31. december 2017

10.314 Comments